Björn van der Ree

Mijn naam is Björn, geboren en getogen op Curaçao (Nederlandse Antillen) vanaf het jaar 1977 en vader van 2 kinderen. In 2002 rondde ik mijn opleiding Fysiotherapie af en heb ik sindsdien mijn kennis opgedaan in de paramedische en alternatieve gezondheidszorg. Zoals de meeste van mijn collega Body Stress Release (BSR) Practitioners ben ook ik persoonlijk in aanraking gekomen met deze zeer effectieve en praktische behandeltechniek. De insteek en uitwerking van deze techniek heeft mijn keuze bepaald mijzelf te laten omscholen tot BSR practitioner. Na het afronden van de opleiding BSR in het betoverende Zuid-Afrika, ben ik sinds october 2009 als BSR practitioner werkzaam op Curaçao geweest en ben ik daar een van de pioniers geweest bij het introduceren van BSR op de eilanden. Zo hebben intussen ook bewoners van Bonaire en Aruba kennis kunnen maken met deze behandeltechniek. Sinds 2016 heb ik mij toegevoegd aan de praktijken van BSR Het Gooi. Mijn uitgangspunt en drijfkracht in dit vak is om een gezond fysiek en mentaal balans aan te bieden met behulp van de BSR technieken. De werkende kracht van Body Stress Release is dat het de lichaamsfuncties efficiënt stimuleert, waardoor het vermogen tot groei en herstel optimaal benut kan worden. Vooral nu in de steeds drukker wordende maatschappij is deze techniek erg “smart” en voorziet dan goed in uw behoefte aan rust en balans. Wellicht is dit precies waar u al tijden naar op zoek bent. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten wanneer ook u kennis komt maken met Body Stress Release!

BSRAN lidnummer 53, VBAG 21603005, RBCZ 912101R, AGB (zorgverlener) 90.101729, AGB (praktijk) 90.061235, CBP M.1624559, Prestatiecode 24005, KvK 65155521

Annette Vermeulen

Tien jaar geleden, tijdens een bevlogen lezing in op een congres in Den Haag werd ik voor het eerst geconfronteerd met Bodystress Release. Er werd aan de zaal gevraagd wie er last van zijn nek had, of last van brandend maagzuur of wie er RSI had. Er gingen veel vingers de lucht in. Ook ik herkende een aantal klachten, zo kampte ik op dat moment al langere tijd met een tennisarm. Na die lezing wilde onderzoeken of die behandeling ook voor mij zou werken. Ik was enthousiast geraakt, maar was sceptisch – want ik had al zoveel geprobeerd, en steeds zonder resultaat.
“Baat het niet dan schaadt het niet, riep mijn man stimulerend” Na de eerste drie behandelingen dacht ik,……. dit is dus zonde van mijn tijd. Het hielp niets. Maar ik wist nog van die fanatische lezing, dat ik geduld moest hebben. Dus ging ik nog een vierde keer. En tot mijn grote verbazing gebeurde er toen heel veel: al mijn klachten verergerden! Ik schrok zeer, dat begrijp je, maar ik werd snel gerustgesteld. Dit betekende dat mijn lichaam de
jarenlang opgebouwde spierspanning losliet – aldus de behandelaar. Het herstelproces was begonnen, gaf ze aan. Geleidelijk werden mijn klachten minder, tot zelfs mijn tennisarm helemaal over was.
Weg baan en afscheid van man en kinderen
Ik was zo onder de indruk van de resultaten van Body Stress Release dat ik besloot om de techniek zelf te gaan leren. Dat betekende dat ik voor 5 maanden naar Zuid-Afrika moest. Mijn man en kinderen waren het daarmee eens en daar ging ik. Bijna een half jaar studeren aan de Academy of Body Stress Release. In 2006 was ik afgestudeerd als BSR practitioner. In 2006 startte officieel de Bodystress Release praktijk Weesp. Maar ik ben doorgegaan met studeren, met o.a. diverse verdiepingscursussen en in 2013
afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut. Sinds ik in 2012 de examens gehaald heb van de Medische basisvakken en een aanvulling tot complementair therapeut, mag ik me ook natuurgeneeskundig therapeut met A-licentie noemen.
Welkom
En ik heb er nog elke dag plezier van die keuze bijna 10 jaar terug. Want de resultaten zijn echt ongelooflijk elke dag zie ik weer dat het mogelijk is het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren, waardoor het lichaam op natuurlijke wijze en zonder invloeden van buitenaf teruggaat naar een gezonde situatie. Honderden jonge en oudere mensen heb ik in mijn praktijk gehad, verreweg de meeste klanten hadden er baat bij.

BSRAN lidnummer 28, VBAG 2131002, SRBAG 501304, AGB code practitioner 90 -042713, AGB code praktijk90 – 51497, CBP m15444455, KvK 32038972